World Championship Softball 2014

Op vrijdag 15 augustus begon het World Championship Softball 2014. Het wereldkampioenschap wordt afgewikkeld op het Nol Houtkamp sportpark in Haarlem.

De weersvoorspellingen voor vrijdag lieten ellende zien: zware bewolking, harde wind en onweersbuien. Gelukkig zijn deze voorspellingen niet uitgekomen en was het een prachtige softballdag en -avond!

Openingsceremonie
De wedstrijd Amerika-Nederland werd vooraf gegaan door de officiële opening. Het Haarlemse popkoor Barbees & Barflies verzorgde een mooi vocaal optreden. Nadat alle teams groepsgewijs het veld op waren gekomen was het tijd voor wat officiële woorden. Als eerste was de Haarlemse burgemeester Bernt Schneiders aan de beurt die alle aanwezigen welkom heette en de buitenlandse teams en softballfans uitnodigde om vooral ook, naast de wedstrijden, de stad Haarlem te bezoeken. Volgende spreker was president van de organisatie WK Softball 2014 Peter van der Aart die werd afgelost door de voorzitter van de International Softball Federation Dale McMann. Het toernooi was nu echt officieel begonnen!

Lees verder op Fastball magazine.
Meer foto’s zijn hier te zien.

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten.

Cookie policy Cookie policy