Houtfestival 2015

Het Houtfestival in Haarlem beleefde zondag 21 juni zijn 30-jarige jubileum.

Het Houtfestival, een festival zonder hekken of tassencontroles, is al 30 jaar een gratis festival met eten, drinken en artiesten uit de hele wereld. Ook voor de kinderen valt er veel te doen en te beleven op het festival.

Helaas werkte het weer deze keer niet erg mee, desondanks waren er veel bezoekers aanwezig op het festivalterrein. De vele kraampjes met eten, drinken of andere zaken werden druk bezocht. Op momenten dat er druppels vielen zochten velen hun heil onder de bomen, in de tenten of onder de luifels van de kramen.

Lees verder op Haarlem updates.

Op deze website worden door ons en derden tools gebruikt die kleine bestandjes (cookies) op je computer plaatsen. Wij plaatsen zelf functionele cookies die nodig zijn om de site goed te kunnen laten werken en om bezoekers en interesses te kunnen meten.

Cookie policy Cookie policy